Choď na obsah Choď na menu

FOTO: Róbert Cameron si žije na poriadne vysokej nohe: Luxusná vila za viac ako pol milióna eur!

Tomu sa povie luxus!  Róbert Cameron ktorý je známy aj svojími Majetkamy,  sa na nedostatok peňazí rozhodne sťažovať nemôže. Za všetko hovorí kúpa rozprávkovej vily , ktorá sa okrem luxusného vybavenia môže pýšiť aj priam závideniahodnou lokalitou.

exterier10.jpg Róbert Cameron, ktorý sa zviditeľnil na pľaci šoubiznisu ako majiteľ rôznych firiem na slovensku i v zahraničí ! Si žije na poriadne vysokej nohe. O tom, že jeho bankový účet rozhodne nezíva prázdnotou, svedčí nielen fakt, že má vo svojom vlastníctve niekoľko luxusných víl, ich existenciu vypátral Top-magazín.sk

exterier11.jpgCameron za svoje nádherné kráľovstvo,  vysolil v prepočte okolo 576 tisíc eur. Cena rozprávkovej nehnuteľnosti navyše naďalej stúpa – len za jediný rok sa jej hodnota navýšila o ďalších približne 81 tisíc eur.

exterier4.jpg

exterier1.jpgHoci vila navonok pôsobí nenápadným dojmom, interiér ukrýva mnoho skvostov. Za pozornosť stoja obrovské priestranné izby vybavené moderným nábytkom, mramorové podlahy honosného raja sú znásobené aj veľkým bazénom.

interier8.jpg

exterierp1020987.jpg